top of page

OVER CRISISACADEMIE.NL

DIENSTEN & WERKWIJZE

 

In het kort gezegd helpen wij organisaties bij het kweken van meer crisis kennis en crisisbeheersingsvaardigheden om op een effectieve manier aan crisismanagement te doen.

 

Daarvoor ontwikkelen wij opleidings- & trainingsprogramma's (OTO programma's) en bieden we diverse opleidingen, trainingen en masterclasses.

 

Deze opleidingen en trainingen bieden wij op basis van open inschrijving of wij ontwikkelen ze op maat voor uw organisatie. Bij ons maatwerk gaan we uit van het (maatschappelijke) doel van uw organisatie en de omgeving van uw organisatie en de eisen die daaruit voortvloeien voor de opzet en werking van uw crisisorganisatie. Een gedegen analyse van deze doelen en uw wensen vormt het startpunt van onze aanpak. Neem voor meer informatie over onze werkwijze even contact met ons op.

 

Wij bieden eventueel ook ondersteuning bij de organisatie, uitvoering én evaluatie van crisisoefeningen. 

ONZE OPLEIDINGEN & TRAININGEN

Crises komen binnen alle sectoren en organisaties voor.

 

Wij organiseren dan ook opleidingen en trainingen voor diverse doelgroepen. Denk aan crisisteams binnen overheidsorganisaties zoals Veiligheidsregio's, gemeenten of ministeries, maar ook aan crisisteams binnen organisaties uit de vitale infrastructuur 

(bijvoorbeeld de (drink)watersector of de de energiesector). Uiteraard zijn we er ook voor private organisaties

Zie 'Opleidingen en trainingen' voor ons actuele aanbod van opleidingen en trainingen  op basis open inschrijving.

BEDRIJFSINFORMATIE

Crisisacademie.nl is een handelsnaam van ISR Nederland BV waaronder een aantal bekende partijen uit het veiligheidsdomein gezamenlijk opleidingen en trainingen aanbieden. Deze partijen zijn o.a.:


Spot on.png
bottom of page